Dagens Oddsdubbel

Brescia och Pro Vercelli i dubbeln

Brescia har gått riktigt starkt sedan nye tränaren Allesandro Calori tog över från Guiseppe Scienza. Tre raka segrar har det blivit och laget spelar nu ett rakare och snabbare spel än under Scienza. Man har ett par skador och avstängningar som oroar i dag, mittfältaren Adam Vass och anfallaren Robert Feczesin missar matchen, dessutom har man sålt anfallaren Juan Antonio till Sampdoria. I motsatt riktning gick Salvatore Foti, som i eftermiddag kan göra sin debut för hemmalaget. Dagens motståndare Nocerina ligger sist i tabellen och har ett försvar som är i stort sett obefintligt. Trots Brescias avbräck tror Speldjävulen på hemmaseger här.

Brescia spelas i en dubbel ihop med Pro Vercelli hemma mot Monza i Lega Pro 1. Hemmalaget har gått starkt i år och ligger för närvarande på en playoffplats till Serie B. Bortalaget Monza har usel form och har sjunkit ned till en 15:e plats i tabellen. Pro Vercelli är ett starkt hemmalag och trots att man har backen Stefano Murante borta, ska det här bli seger.

Brescia – Nocerina 1 @ 1.80         Resultat: 2-0

Pro Vercelli – Monza 1 @ 1.50   Resultat: 1-1

Dubbelodds: 2.70 @ Bet365 Förlust.

Matchstart är 14.30 i Vercelli och 19.00 i Brescia.

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen