Chansliret

Det kan vara dags för Reggina

Reggina har inte vunnit i ligan på sju matcher och har halkat ner till en sjundeplats i Serie B-tabellen. I kväll får man besök av kapabla Padova som dock får klara sig utan en rad nyckelspelare – Milanetto, Italiano, Succi och Cacia är alla borta av olika anledningar och det gör att det till och med finns plats för Linus Hallenius på bänken. Hemmalaget Reggina har också vissa problem och nye tränaren Angelo Gregucci får formera laget utan Emerson och Bonazzoli som är avstängda. Han har dock tillgång till de båda nyförvärven Gianluca Freddi och Gabriele Angella, och det är inte omöjligt att någon av dem, eller till och med båda, får spela från start. Padovas form har även den sviktat något på slutet och Speldjävulen tror att det äntligen kan vara dags för Reggina att få vinna igen.

Reggina – Padova 1 @ 2.30 (Bet365). Högsta odds: 2.50 @ Betclic

Resultat: 1-4 Förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen