Dagens Oddsdubbel

Gabon och Villareal i dubbeln

Gabon är en av värdnationerna i Afrikanska mästerskapen och går i dag in i turneringen med match mot Niger. För Niger är det debut i sådana här sammanhang och både rutinen och kvaliteten på spelarmaterialet talar emot ”bortalaget”. Gabon har stjärnor som Daniel Cousin, Pierre-Emerick Aubameyang och André Poko, Niger har William N’Gounou från Limhamn Bunkeflo….Det här vinner Gabon!

Tillsammans med Gabon blir det ett spel på Villareal. Laget har förvisso varit en katastrof i år och man saknar Giuseppe Rossi något oerhört. Nu är dock argentinske anfallaren Marco Ruben tillbaka och det är väldigt vikigt. Tränaren Juan Francisco Molina säger att det bara är seger och 3 poäng som räknas i dag och det vore väl sjutton om man inte skulle kunna ta sig samman och slå bortasvaga Sporting Gijon på El Madrigal i kväll.

Gabon – Niger 1 @ 1.53 Resultat: 2-0

Villareal – Sporting Gijon 1 @ 1.80  Resultat: 3-0

Dubbelodds: 2.75 @ Bet365 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen