Chansliret

Mersin tar sig samman | Chansliret

Mersin Idmanyurdu har varit allt annat än bra i turkiska Süper Lig på slutet, man har 5 raka förluster (inklusive cupen) och har bara mäktat med 2 mål på dessa matcher. I januari plockade man dock in tre nya spelare i mittfältaren Erdal Kilicaslan samt anfallarna Spas Delev och Danilo Bueno. Det blev inget direkt lyft för laget, men trion har nu ett par matcher i kroppen och det är inte omöjligt att det kan bli utdelning i kväll. Bortalaget Kayserispor är nämligen heller inte några stjärnor och även här går formen i moll. Dessutom är man ett synnerligen svagt bortalag som bara tagit 9 poäng av 30 möjliga på resande fot. I kväll kommer man till spel utan avstängde stjärnanfallaren Gökhan Unal och då tror Speldjävulen att man får det mycket svårt.

Mersin – Kayserispor 1 @ 2.30 (Bet365). Högsta odds: 2.50 @ Interwetten

Matchstart: 19.30

Resultat: 1-2 Förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen