Dagens bästa spel

Sivasspor är dagens bästa spel!

Sivasspor har gått riktigt bra på slutet och har vunnit fyra av sina fem senaste matcher. Man har en målskytt av rang i nigerianen Michael Eneramo, som efter förra årets problem då fadern gick bort, äntligen har hittat harmonin igen. Han får god hjälp av anfallskollegan, polacken Kamil Grosicki, 6 mål på 17 matcher,  och på mittfältet styr och ställer tjecken Milan Cerny. I kväll tar man emot ett formsvagt Antalyaspor som dessutom får klara sig utan sin kameruanske förstemålvakt Sammy Ndjoc – 37-årige Ömer Catkic ersätter. Hemmalaget har också en del småskador och backen Heyrettin Yerlikaya och mittfältaren Jacuqes Faty saknas. Hemmastatistiken (6-4-1) och formen är det dock inget fel på medan Antalyaspor varken glänser i bortaspelet eller i formtabellen. Speldjävulen går tryggt in på hemmaseger.

Sivasspor – Antalyaspor 1 @ 1.91 (Bet365). Högsta odds: 2.00 @ Betsson

Matchstart: 17.00

Resultat: 2-1 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen