Dagens Oddsdubbel

Brügge och Barcelona i dubbeln

Club Brügge har inte gått bra på slutet och måste nu ta sig samman om man ska ha någon chans att utmana Anderlecht om ligatiteln i år. Bakom hotar dessutom Standard Liege, Genk och Kortrijk i kampen om platserna i Europa nästa år. I kvällens hemmamatch mot Lokeren kan nyförvärvet från Rubin Kazan, spanske mittfältaren Jordi Figueras, kastas rakt in i hetluften då man dras med en del skador. Lokeren saknar även de en del folk, mest nämnvärd är målvakten Boubacar Barry, som spelar afrikanska mästerskapen med Elfenbenskusten. Med viss tvekan plitas Brügge ned på dubbelkupongen.

Barcelona har ett stort psykologiskt övertag på Real Madrid för tillfället och vann även första mötet i kvartsfinalen i Copa del Rey i Madrid. Nu är det dags för retur och Barcelona tar matchen med största respekt. Tränaren Pep Guardiola har tagit ut bästa möjliga trupp och det har också José Mourinho i Real Madrid gjort. Ingen vill egentligen förlora, men hemma på Camp Nou ska ändå Barcelona vara starkast.

Speldjävulen erkänner att det här var en något krystad dubbel som vi lägger en väldigt liten peng på och sedan går vidare…

Club Brügge – Lokeren 1 @ 1.53 Resultat: 3-0

Barcelona – Real Madrid 1 @ 1.62 Resultat: 2-2

Dubbelodds: 2.48 @ Bet365 Förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen