Dagens bästa spel

Senegal är dagens bästa spel!

Senegal fick stryk av Zambia i premiären av Afrikanska mästerskapen och måste nu i stort sett vinna mot Ekvatorialguinea för att kunna ta sig vidare. Senegal såg verkligen inte bra ut i premiären, även om man tog sig något efterhand, men om kvaliteten i laget råder det inga tvivel om. Här finns det stjärnor i alla de största ligorna i Europa och det är troligt att tränare Amara Traore kommer göra ändringar till matchen ikväll. Papiss Demba Cissé såg bra ut när han kom in mot Zambia och han kan nog få bilda anfallspar med Demba Ba, båda till vardags i Newcastle. Ekvatorialguinea är med som värdnation och började med att besegra Libyen med 1-0. Nu blir det dock betydligt tuffare och ett desperat jagandes och hungrigt Senegal blir det svårt att stå emot.

Ekvatorialguinea – Senegal 2 @ 1.73 (Bet365). Högsta odds: 1.80 @ Interwetten

Matchstart: 20.00

Resultat: 2-1 Förslust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen