Chansliret

Lazio kan ta en pinne mot Milan

Milans tränare Massimo Allegri har redan indikerat att han inte kommer att spela Zlatan Ibrahimovic från start och att Clarence Seedorf kommer att komma in i laget efter skada. Det är också klart att målvakten Abbiati vilar och att algeriske backen Djamel Mesbah kommer att starta, troligtvis tillsammans med Philippe Mexes. Pato är och Cassano är sedan tidigare borta p.g.a. av skador och Stephan El Shaarawy ser ut att få starta i Ibrahimovic frånvaro.
Lazio har inga planer på att lufta några bänkspelare utan skickar bästa möjliga lag till Milano. Det innebär att Miroslav Klose startar på topp, antingen tillsammans med Tommaso Rocchi eller Djibril Cissé. Det mesta tyder på att Lazio tar cupen på lite större allvar än Milan och Speldjävulen tror att det kan räcka till ett oavgjort resultat.

AC Milan – Lazio X @ 3.40 (Bet365). Högsta odds: 3.77 @ Pinnacle

Matchstart: 20.45

Resultat:3-1 Förlust…

Pinnacle Sports Soccer betting

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen