Dagens Oddsdubbel

Pescara och Almere City bildar dubbeln

Pescara går bra nu och har häng på topplagen Sassuolo och Torino i italienska Serie B. Man har fyra raka segrar och har ligans bästa målskytt i Ciro Immobile (15 mål på 20 matcher). Man är dessutom ligans absolut bästa hemmalag med nio segrar och endast en förlust på 11 spelade matcher.  Kvällens motståndare Modena ligger först på en 17:e plats i tabellen och ser ut att få vara utan backen Andrea Milani och näst bäste målskytten Francesco Stanco här. Speldjävulen ger inte Modena många procents chans att ta poäng.

Almere City har ingen vidare form och saknar dessutom backarna Leroy Resodihardjo och Cees Toet samt anfallaren Dion Malone i hemmamötet med Emmen ikväll. Nyförvärvet Gianluca Nijholt har dock imponerat stort och har gjort två mål på två matcher sedan han anlände. Almere chockade serieledarna Zwolle borta senast genom snabbt en tvåmålsledning för att sedan åka på två röda kort och slutligen förlora med 3-2. Insatsen gav dock mersmak,
Motståndarna Emmen ligger först på 16:e plats i tabellen och är ett förhållandevis svagt bortalag som har innerligt svårt att göra mål. Bättre blev det inte av att man tappade bäste målskytten Ruud ter Heide till Zwolle i mitten av januari. Speldjävulen tror att det dags för Almere att ta en seger nu.

Pescara – Modena 1 @ 1.44
Matchstart: 21.00
Resultat: 3-1

Almere City – Emmen 1  @ 1.73
Matchstart: 20.00
Resultat: 2-0

Dubbelodds: 2.49 @ Bet365 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen