Dagens bästa spel

Reading är dagens bästa spel!

Det har varit mycket nyheter utanför planen för Reading den här veckan då det rapporteras att klubben ska bli uppköpt av Thames Sports Investment. Tränaren Brian McDermottReading har gjort två intressanta nyförvärv i anfallaren Jason Roberts från Blackburn och mittfältaren Tomasz Cywka från Derby, båda kan göra sina debuter här. Dessutom skrev Jimmy Kebe på ett nytt kontrakt med klubben och det var riktigt viktigt! I Bristol City saknas mittfältaren Marvin Elliot, Ryan Taylor och kaptenen Liam Fontaine, även anfallaren David Clarkson missar matchen med en ankelskada. Inte mycket som talar för att Bristol City ska kunna rubba Reading här utan Speldjävulen tror att Jason Roberts avgör direkt och spelar raka ettan med hyffsad insats.

Reading – Bristol City 1 @ 1.73 (Bet365). Högsta odds: 1.80 @ PaddyPower

Matchstart: 16.00

Resultat: 1-0 VINST!!
1-0 Jason Roberts 

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen