Dagens Oddsdubbel

Toulouse och Heerenveen i dubbeln

Toulouse har gått hyffsat i franska Ligue 1 I år och parkerar för närvarande på en åttonde plats i tabellen. Att formraden inte ser så bra ut beror till stor del att man har haft riktigt tuffa matcher på slutet, i tre av de fem senaste har man mött topplagen Paris Saint Germain, Montpellier och Lyon. Nu är det betydligt lättare emot när man tar emot 15:e placerade och formsvaga Caen. Hemmalaget har faktiskt ett koppel av skador, Abdennour, M’Bengue, Fofana, Machado och Akpa Akpro är alla borta av olika anledningar. Det är förstås oroväckande men när Caen saknar anfallarna Pierre-Alain Frau och Mbaye Niang så undrar man var målen ska komma ifrån. Med viss tvekan blir Toulouse en av spelen i dubbeln.

Heerenveen har ligans bäste målskytt i Bas Dost (16 mål på 18 matcher) och är i fint slag för tillfället. Det kan man verkligen inte säga om dagens motståndare Utrecht som har gått bedrövligt i ligan i stort sett hela säsongen. Man har också hela fem spelare på skadelistan, ingen av målvakten Rob van Dijk, Daan Bovenberg, Marcus Nilsson, Johan Mårtensson eller Jacob Mulenga kan spela. Det känns faktiskt som en fullkomligt solklar rak etta det här och Speldjävulen är helt övertygad om att Heerenveen vinner.

Toulouse – Caen 1 @ 1.80
Matchstart: 19.00
Resultat: 1-0

Heerenveen – Utrecht 1  @ 1.53
Matchstart: 18.45
Resultat: 2-0

Dubbelodds: 2.75 @ Bet365 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen