Dagens bästa spel

Naval är dagens bästa spel!

Naval 1˚de Maio är obesegrade i ligan i 5 raka ligamatcher, men har haft förtvivlat svårt att vinna på hemmaplan. Faktum är att man inte har vunnit hemma i ligan sedan 25 september (!), nu har man dock ett ypperligt tillfälle när man ikväll tar emot jumbon Portimonense. Saken blir inte sämre av att man har förstärkt anfallet med svenskbekantingen Paulinho Guará, senast i Hammarby. Bortalaget Portimonense har fyra raka förluster i ligan och det är inte mycket som talar för en vändning här, man här nämligen både förstemålvakten Ivo och andremålvakten Jules Goda borta, så 18-årige Carlos Henriques fortsätter i målet även om man i veckan har värvat brassen Serginho. Målvakterna är inte de enda i truppen som är skadade utan även mittfältaren Sergio Organista missar matchen. Speldjävulen tror att det är dags för ett trendbrott och att Naval äntligen tar en hemmaseger igen!

Naval  – Portimonense 1 @ 1.67 (Bet365). Högsta odds: 1.80 @ Interwetten
Matchstart: 17.30
Resultat: 2-1 VINST!! 

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen