Dagens Oddsdubbel

Monaco och Oldham i dubbeln

Monaco har äntligen hittat stilen i franska Ligue 2 och har nu börjat jakten på nytt kontrakt efter två raka segrar. Petter Hansson har även fått tre nya lagkamrater sedan senaste vinsten, då klubben värvat försvarsspelarna Andreas Wolf från Mönchengladbach och Gary Kagelmacher från Beershot, samt 21-årige holländske mittfältaren Nacer Barazite från Austria Wien. Framförallt Beck och Barazite är riktigt bra värvningar och det visar att klubben nu satsar igen. För Lens skedde det motsatta då man istället har sålt viktige backen Serge Aurier till Toulouse och mittfältaren Cichero till Caracas. Förlusten av stabile Aurier kan bli kännbar och även om man vann mot  serieledande Clermont senast, tror Speldjävulen att man får det tufft här.

Oldham har inte rosat marknaden i League 1 på slutet och har bara en seger på de fem senaste. I kväll är det dock inte ligafotboll utan andra mötet i semifinalen av Johnstone’s Paint Trophy (gamla FA Trophy) med en final på Wembley som belöning till vinnaren. För spelare i England, framförallt i de lägre divisionerna, är detta en stor ära och något man säljer sig dyrt för. Oldham har fått 10 dagars vila inför matchen vilket har gjort att fyra skadade spelare nu är tillbaka i truppen. Dean Furman, Zander Diamond, James Wesolowski och Robbie Simpson har alla återhämtat sig och är redo för spel, dessutom blev det under eftermiddagen klart att nyförvärvet, anfallaren Keanu Marsh-Brown (senast i Fulham), blir spelklar i tid till matchen.
Chesterfield vann första mötet på hemmaplan mot Oldham med 2-1 och har något förbättrad form i ligan. På bortaplan har man dock haft det tufft och även om man får tillbaka Craig Westcarrr och Dean Morgan så spelade man match så sent som i lördags och kan vara något slitna. Tränaren John Sheridan vilade i och för sig tre viktigare mittfältare i den matchen men övriga laget var ordinarie. Speldjävulen tror att hemmaplan för Oldham och det faktum att Chesterfield kan vara slitna fäller avgörandet.

Monaco – Lens 1 @ 2.10
Matchstart: 20.30
Resultat: 2-2

Oldham – Chesterfield 1 @ 1.73
Matchstart: 20.45
Resultat: 0-1

Dubbelodds: 3.63 @ Bet365 Förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen