Chansliret

Ascoli kan fortsätta klättringen

Ascoli fick börja säsongen med -7 poäng och har med tanke på det inte gått så där hemskt dåligt trots allt, även om man för närvarande är nästjumbo. Man har förvisso inte imponerat i hemmaspelet men formen är ok och man ska ses med hyffsad chans att vinna kvällens match mot jumbon Nocerina. Hemmalaget ser ut att ha anfallaren Romea tillbaka, men har frågetecken för backen Faisca och anfallaren Soncin – båda är dock med i truppen.
I Nocerina är stjärnbacken Di Maio inte tillgänglig för spel och man har även lite småskador på en del andra spelare, bland annat är mittfältaren Bolzan samt anfallarna Catania och Plasmati tveksamma till start. Speldjävulen tror att Ascoli kan plocka alla tre poängen här.

Ascoli – Nocerina 1 @ 2.10 (Bet365). Högsta odds: 2.19 @ Pinnacle

Resultat: 1-0 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen