Dagens bästa spel

Manchester City är dagens bästa spel!

Manchester City har inte råd att tappa några poäng om man ska lyckas hålla jagande Manchester United bakom sig i kampen om Premier League titeln. I kväll står en bortamatch mot Everton på programmet och det är ett skadeskjutet hemmalag som tar emot Roberto Mancini och hans mannar. Backarna Sylvain Distin och Phil Jagielka är skadade liksom mittfältarna Seamus Coleman, Leon Osman, Jack Rodwell och Ross Barkley. Man imponerade inte direkt i senaste hemmamatchen i ligan då man bara fick 1-1 mot ett Blackburn utan både Chris Samba och Yakubu.
Manchester City välkomnar kaptenen Vincent Kompany tillbaka från avstängning och det är naturligtvis ett stort lyft för laget. Mario Balotelli är avstängd och bröderna Toure spelar afrikanska mästerskapen med Elfenbenskusten men annars har man inga nya skador eller avstängningar. Speldjävulen gillar generellt sett inte att spela tvåor och det gick ju inget vidare med Besiktas igår men nu finns det dock gott hopp om att tvåan på City sitter ikväll.

Everton – Manchester City 2 @ 1.85 (Bet365). Högsta odds: Bet365

Matchstart: 21.00

Resultat: 1-0 Fel…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen