Chansliret

Genclerbirligi tar tre poäng ikväll

Genclerbirligi har godkänd form och är ett starkt hemmalag. Ikväll tar man emot 14:e placerade Gaziantepspor och chanserna till tre poäng får därmed anses vara goda. Bortalaget har nämligen både förstemålvakten Karcemarskas och andremålvakten Mahmut Bezgin skadade. Backen Ivan är också borta av samma anledning medan österrikiske mittfältaren Yasin Pehlivan är avstängd. Hemmalaget har också en del problem med skador och saknar backarna Kuluzic och Curri på grund av skador medan kaptenen Cemin Can är avstängd. Speldjävulen anser dock att hemmalagets trupp är betydligt starkare och att man bör plocka tre nya poäng här.

Genclerbirligi – Gaziantepspor 1 @ 2.05 (Bet365). Högsta odds: 2.22 @ 12Bet
Matchstart: 17.00
Resultat: 1-0 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen