Dagens Oddsdubbel

Besiktas och Brynäs i dubbeln

Besiktas svek Speldjävulen senast med förlust mot Kayserispor, så nu är det dags att göra rätt för sig! Åtminstone tre saker talar för att det går bättre den här gången, det första är att man spelar på hemmaplan (om än inför kvinnor och barn då inga män är tillåtna på arenan som straff för tidigare bråk), man möter ett extremt formsvagt Mersin och man har anfallsstjärnan Hugo Almeida tillbaka i laget. Dessutom har Ricardo Quaresma nu en match i kroppen och lär vara bättre än senast samtidigt som hela laget kommer vara revanschsuget. Behöver ni mer anledningar för att lira ettan? Nä, jag misstänkte det.

Brynäs har gått riktigt bra i Elitserien i vinter och är uppe ända på tredjeplats i tabellen. Hemma i Läkerol Arena har man varit oslagbara på slutet och har där tagit sex raka segrar. Dessutom har man vunnit de nio senaste hemmamatcherna mot just Timrå och det är väl egentligen ingenting som tyder på att den trenden skulle brytas. Timrå gjorde en slät figur mot Frölunda senast och parkerar på jumboplatsen i tabellen.  I hemmalaget har Jakob Silfverberg gjort mål i de tre senaste matcherna och Speldjävulen är ganska övertygad om att det blir fjärdematchen i rad här. Brynäs vinner.

Besiktas – Mersin 1 @ 1.36
Matchstart: 19.30
Resultat: 0-1 Fel…

Brynäs – Timrå 1 @ 1.45
Matchstart: 19.00
Resultat: 4-1 Rätt!!

Dubbelodds: 1.97 @ Bet365 Förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen