Dagens bästa spel

Sivasspor är dagens bästa spel!

Det blev inget dagens bästa spel igår då matchen mellan Istanbul BB och Karabükspor var tvungen att skjutas upp på grund av det kraftiga snöfall som föll över Istanbul. Idag testar Speldjävulen på nytt ett speltips från turkiska ligan och litar på att Sivasspor plocka alla tre poängen hemma mot Kayserispor. Hemmalaget förlorade visserligen mot Gaziantepspor senast, men det var första förlusten på sju omgånar och man missade både öppet mål och hade stolpträffar i den matchen. Nu tar man emot ett pånyttfött Kayserispor som trots skador på anfallsspelare har tagit två raka segrar. Man är dock i vanliga fall ett ganska svagt bortalag och Speldjävulen vägrar dessutom att tro att ett lag där Emir Kujovic är ordinarie på topp kan vara speciellt bra. Man kommer också till spel utan mittfältsstjärnan Christian Rivero samt anfallarna Biseswar, Amrabat och Cangele. I hemmalaget är Hayrettin Yerlikaya, Jakub Navratil, Jacques Faty och Kivanc Karakas borta. Det är givetvis tunga avbräck men man har två riktigt bra mittfältare i tjecken Milan Cerny och polacken Kamil Grosicki och på topp är nigerianen Michael Eneramo i praktslag. Speldjävulen tror att det räcker för att man ska vinna matchen.

Sivasspor – Kayserispor 1 @ 1.83 (Bet365). Högsta odds: 1.92 @ 188bet

Matchstart: 17.00

Resultat: 1-1 Förlust… 

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen