Chansliret

Babelsberg och Preussen Münster delar på poängen

Utbudet i dag är som sagt extremt svagt och ska ni lira överhuvudtaget så gör det med små insatser. Att hitta ett spel till varje kategori (dagens bästa, dubbeln och chansliret) var minsann inte lätt och tillslut så får det bli ett kryss i tyska division tre som blir skrälltipset. Både Babelsberg och till viss del Münster har skador på nyckelspelare, hemmalagets anfallare Stroh-Engel är till exempel skadad liksom bortalagets italienske playmaker Ornatelli. Det känns som det fattas kvalitet i båda lagen och Speldjävulen tror på en ganska målfattig match med delad poängskörd. 1-1?

Babelsberg – Preussen Münster X 3.25 (Bet365). Högsta odds: Bet365

Matchstart: 19.00

Resultat: 0-2 Förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen