Dagens bästa spel

Västerås IK är dagens bästa spel

När hela Europa verkar har drabbats av tidernas köldknäpp, och matcher ställs in på löpande band, är det lika bra att vända blickarna mot en vinteridrott (ishockey) för att hitta dagens bästa spel. Västerås åkte på en riktig smäll mot Leksand senast då man tappade en 3-1 ledning till förlust med hela 3-8. Man vann dock skottstatistiken med 30-28 och det hela får helt enkelt bara ses som en mental kollaps. Jakten på direktplats till Elitserien fortsätter ikväll mot svaga bortalaget Oskarshamn (21 poäng på 21 matcher på bortais). Gästerna har förvisso 2-1 i inbördes möten med Västerås men formen verkar riktigt svag och man kommer med två raka förluster i bagaget varav den senaste var mot jättejumbon Borås på hemmais. Nu måste man alltså åka upp till Västerås för att försöka komma komma tillbaka in på en playoffplats, Speldjävulen tror inte man lyckas med det.

Västerås – Oskarshamn 1 @ 1.71 (Bet365). Högsta odds: Bet365

Matchstart: 19.00

Resultat: 1-4 Förlust…

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen