Chansliret

Leeds är dagens chanslir

Bristol City sålde i veckan stjärnanfallaren Nicky Maynard till West Ham och åkte på ytterligare anfallsproblem när David Clarkson åkte på en ankelskada som håller honom borta för resten av säsongen. City ser därmed riktigt tunna ut framåt med endast Chris Wood som anfallare i Championshipklass. Man saknar även mittbacken Louis Carey som är avstängd efter sitt röda kort senaste men får dock tillbaka Marvin Elliot och Liam Fontaine. Det är annars inget direkt fel på formen och på hemmaplan har man två raka segrar i ligan.
Leeds blandar och ger vad det verkar och förlusten senaste (1-4 hemma mot Birmingham) blev droppen för ordförande Ken Bates som efter den matchen valde att ge tränaren Simon Grayson sparken. Reservlagscoachen Neil Redfearn kommer tillfälligt leda laget och han får nu möjlighet att göra lite ändringar i truppen. Leeds har nämligen gjort två nyförvärv som kan göra debut här, det handlar om backen Adam Smith, på lån från Tottenham, samt yttermittfältaren Robbie Rogers som nu är klar för spel efter sin övergång från Columbus Crew. Tidigare under januari har man också tagit tillbaka Fabian Delph på lån från Aston Villa och mittfältaren Danny Pugh från Stoke, så det ser faktiskt ganska bra ut på pappret för bortalaget. Speldjävulen gillar det han ser hos Leeds och tror samtidigt att Bristol City kan få stora problem utan Maynard. Leeds testas till nästan 3 gånger pengarna!

Bristol City – Leeds 2 @ 2.90 (Bet365). Högsta odds: 3.10 @ BetVictor

Matchstart: 16.00

Resultat: 0-3 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen