Dagens bästa spel

Queens Park Rangers är dagens bästa spel!

Queens Park Rangers lyckades med några spektakulära värvningar i elfte timmen innan övergångsfönstret stängde i onsdags. Djibril Cisse anlände från Lazio och Bobby Zamora köptes från Fulham, men det är dock inte de enda värvningarna i januari utan man har även fått in backarna Nedum Onohua och Taye Taiwo från Manchester City respektive AC Milan samt mittfältaren Samba Diakité från franska Nancy och Federico Macheda från Manchester United. Cisse gjorde mål direkt i debuten medan Zamora gör sin första match för klubben här, de båda kan komma att utgöra ett riktigt vass anfallspar då det kompletterar varandra utomordentligt, i alla fall på pappret. Wolverhampton har en dyster formrad och åkte på en tung 0-3 förlust hemma mot Liverpool senast. Tränaren Mick McCarthy börjar nog känna sig ganska pressad, framförallt som han endast lyckades få in backen Sebastien Bassong på lån från Tottenham samt isländske mittfältaren Eggert Jonsson från skottska Hearts i januari. Det är väl inte värvningar som vänder en säsong direkt  och det kan bli riktigt tufft för laget att hålla sig kvar i år. Här får man inte med sig några poäng i alla fall, QPR vinner!

Queens Park Rangers – Wolverhampton 1 @ 2.00 (Bet365). Högsta odds: 2.09 @ Pinnacle

Matchstart: 16.00

Resultat: 1-2 Förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen