Dagens Oddsdubbel

Club Brügge och Groningen i dubbeln

Hemmastarka Brügge har hittat formen igen och har två raka segrar i ligaspelet. Strax innan transferfönstret lyckades man också värva Rosenborgs mycket lovande anfallare, 19-årige Mushagalusa Bakenga. Man har förvisso tappat mittfältaren Nabil Dirar till Monaco men truppen ser ändå stark ut, av de ordinarie spelarna saknar man endast mittfältaren Odjidja ikväll.
Beershot gör det ok på hemmaplan men när man ska spela borta är man näst  intill bedrövliga. Man gjorde inga värvningar i januari, utan tappade istället ett par ordinarie spelare.  Speldjävulen tror att Club Brügge helt enkelt är för bra.

Brügge kombineras med ett annat mycket starkt hemmalag, Groningen. Det ”gamla” svensklaget tappar mycket sällan poäng på hemmaplan och när svaga Waalwijk nu kommer på besök så finns det ingen anledning att tro att det ska hända idag heller. Hemmalaget saknar ett par spelare men får tillbaka Emil Johansson och mittfältaren Koen van de Laak anfallaren Suk Hyun-Jun, det ska kunna räcka till seger.

Club Brügge – Beershot 1 @ 1.40
Matchstart: 18.00
Resultat: 5-1 Rätt!

Groningen – RKC Waalwijk 1 @ 1.53
Matchstart: 16.30
Resultat: 0-3 Fel…

Dubbelodds: 2.14 @ Bet365 Förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen