Dagens bästa spel

Palermo är dagens bästa spel

Det har inte gått något vidare med spelen för Speldjävulen de senaste 2-3 dagarn. Svackor kommer dock för alla, så är det bara ibland, i går ledde QPR med ett noll och hade både allt bollinnehav och alla chanser. I det läget väljer Djibril Cisse att ta en utvisning i 34:e minuten och laget förlorar till slut med 1-2. Inte mycket att göra åt och i dag är det nya tag som gäller Speldjävulen testar ett spel i italienska ligan.

Palermo tycks ha hittat formen igen efter ett antal veckor med bedrövligt spel. Efter två raka segrar blev i veckan 4-4 borta mot Inter och det är sannerligen inte fy skam. Nu är man tillbaka hemma på Sicilien och där trivs man som bekant som fisken i vattnet, åtta segrar och två förluster har det blivit på 10 hemmamatcher i år. Anfallarna Fabrizio Miccoli och Igor Budan är dessutom i riktigt bra slag för tillfället och blir svårstoppade i eftermiddag.
Atalanta har inte gått något vidare på slutet även om man vann mot nästjumbon Cesena senast. Lagets anfallare har svårt att få in bollarna och även om Palermo hade match i veckan, medan Atalanta vilade, så tror Speldjävulen inte att gästerna från Bergamo får med sig några poäng från det här mötet.

Palermo – Atalanta 1 @ 1.80 (Bet365). Högsta odds: 1.83 @ 5Dimes

Matchstart: 15.00

Resultat: 2-1 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen