Dagens bästa spel

Academica är dagens bästa spel!

Efter att ha haft det fantastiskt tungt med spelet i ett antal dagar nu, testar Speldjävulen att återgå till känd mark där han skördat stora framgångar hittills, nämligen i Portugal. Ikväll vankas det semifinalmöte i portugisiska cupen, eller Taca de Portugal, där div. 2 laget Oliveirense hemma tar emot Primeira-laget Academica. I första mötet lagen emellan vann Academica med ett noll (för övrigt dagens bästa spel 12 januari), efter ett sent segermål av senegalesen Pape Sow. Till dagens möte har hemmalaget stora problem i backlinjen – man har tappat Nuno Lopes till Beira-Mar, Diego är avstängd och Chico Silva är skadad. Det betyder att veteranerna Bruno Sousa och Vitor tar plats i startelvan, spelare som inte gjort speciellt många matcher i år.
Hos Academica ser det mer intressant ut tack vare de två nyförvärv man gjorde strax innan transferfönstret stängde de 31:e januari. Portugisiske anfallaren Edinho anlände från Malaga på lån, medan brasilianske backen Ferreira kom på lån från Corinthians, båda förväntas starta idag. Tyvärr för bortalaget kan inte bäste målskytten Eder medverka men laget ser annars starkt ut och det finns goda förhoppningar om att man kan vinna kvällens match. Det förväntas också komma med en hel del bortasupportrar för att stötta laget och det gör inte saken sämre direkt. Det är alltid farligt när det räcker med oavgjort som det gör för Academica här, men Speldjävulen tror ändå att man vill säkra avancemanget så tidigt som möjligt. Edinho avgör?

Oliveirense – Academica 2 @ 2.30 (Bet365). Högsta odds: 2.30 @ Boylesports

Matchstart: 21.15

Resultat: 2-2 Förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen