Chansliret

Milwall kan vara en jätteskräll!

I kväll tar Southampton hemma emot Milwall i omspelet i FA Cupens fjärde omgång. Saints tränare Neil Adkins säger att prioriteten inte ligger på cupen utan på ligan, där laget för närvarande ligger på andra plats. Formen har dock inte infunnit sig på slutet i ligaspelet och det har bara blivit fem poäng på de fem senaste matcherna. Hemmalaget förväntas göra stora förändringar från det lag som tog poäng borta mot Birmingham senast, bland annat får andremålvakten Bartosz Bialkowski starta mellan stolparna. Radhi Jaidi, Dan Harding, Lee Holmes och Lee Barnard är nästan också garanterade startplatser medan ynglingarna Luke Shaw, James Ward-Prowse, Ben Reeves och Jack Stephens också kan få speltid. Mittfältaren Richard Chaplow, nu åter från skada, och japanske anfallaren Tanadori Lee kommer definitivt vara på plan när domaren blåser igång matchen. Nyförvärvet Billy Sharp, lånet Iago Falque och Jos Hooived kan inte medverka.

Med så mycket förändringar i hemmalaget måste Milwall verkligen se sin chans att ta sig vidare ikväll. Även om bortalaget också framförallt satsar på ligan, där man ligger pyrt till, ser det ändå ut som tränaren Kenny Jackett ställer upp med ett förhållandevis ordinarie lag. Man har förvisso skador på Hamer Bouazza, Jordan Stewart , Tamika Mkandawire och Therry Racon, men för den som är ute efter en spännande högoddsare ikväll, kan Milwall vara valet.

Southampton – Milwall 2 @ 5.00 (Bet365). Högsta odds: 5.50 @ Pinnacle

Matchstart: 20.45

Resultat: 2-3 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen