Dagens Oddsdubbel

Swindon och Birmingham i dubbeln

Swindon under Paolo di Canios ledning är fantastiskt trevliga att beskåda. Nu har man också börjat att se resultat och laget har klättrat ändå upp till tredjeplats efter fem raka segrar i ligan. Nu är det semifinal i Johnstone’s Paint Trophy som gäller och även om motståndarna Barnet också har hittat formen tror Speldjävulen att Swindon tar sig samman och går vidare här. En final på Wembley mot  Chesterfield hägrar och det är något som di Canio kommer att påminna sina spelare om. Första mötet slutade 1-1 och nu när Swindon dessutom har fått in Daniel Boateng på lån från Arsenal samt mittfältaren Lee Cox från skottska Inverness ser det än bättre ut. Detta tar Swindon.

Ett annat lag som har gått våldsamt bra i ligaspelet är Birmingham City. Efter en något trevande start har laget nu radat upp segrar i Championship och klättrat ändå upp till femte plats i tabellen. Ikväll kommer Portsmouth på besök, en klubb i ekonomisk kris som varje månad kämpar för att kunna betala ut löner till sina spelare. Därför var det förvånande när man slog Peterborough borta senast med komfortabla 3-0. Man har även fått en längre vila än Birmingham inför den här matchen, men Speldjävulen tror ändå hemmalaget är så starka att man fixar det. Anfallaren Nikola Zigic är ett frågetecken för hemmalaget, men kaptenen Stephen Carr är tillbaka efter skada. Portsmouth får klara sig utan Aaron Mokoena, Luke Varney och avstängde David Norris. Birmingham ska ses med god chans, men visst finns det orosmoment så dubbeln spelas med låg insats.

Swindon – Barnet 1 @ 1.53
Matchstart: 20.45
Resultat: 1-0 Rätt!

Birmingham – Portsmouth 1 @ 1.73
Matchstart: 20.45
Resultat: 1-0 Rätt!

Dubbelodds: 2.65 @ Bet365 VINST!!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen