Dagens bästa spel

Överspel i Holland blir dagens enda

ADO Den Haag tar ikväll emot AZ Alkmaar på en snöfrusen plan och med temperatur på en bra bit under noll. Traditionellt sett är det här en match som bjuder på många mål, av de senaste sex mötena har fem slutat med minst tre gjorda mål. Speldjävulen har på känn att det blir mycket mål även i dagens batalj då Rasmus Elm är tillbaka från skada och anfallaren Jozy Altidore startar på topp för AZ. Hemmalaget är starka hemma och gör sällan mindre än två mål där. Dessutom saknar man ordinarie backarna Ramon Leeuwin och Christian Kum och det öppnar upp för mål för bortalaget. Tror nog att AZ Alkmaar tar hem det här men i och med att oddset på över 2.5 mål är det samma som på raka 2:an så kör Speldjävulen på det förstnämnda istället. Den modige kör båda. Detta blir dagens enda spel då utbudet är fattigt.

ADO Den Haag – AZ Alkmaar över 2.5 mål @ 1.73 (Bet365). Högsta odds: 1.79 @ 5Dimes

Matchstart: 19.00

Resultat: 0-6 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen