Dagens bästa spel

Moreirense är dagens bästa spel!

Då var det dags att bege sig tillbaka till favoritligan igen nämligen Liga de Honra – portugisiska division 2. Härifrån har Speldjävulen levererat rekar med stor framgång tidigare och han tror sig även ikväll ha hittat ett intressant spel. Topplaget Moreirense åker nämligen till Freamunde för att plocka tre poäng och hänga med Estoril i striden om ligatiteln och Speldjävulen tror att man har goda möjligheter till detta. Bortalaget fick förvisso stryk senast i liganmatchen hemma mot Arouca, men man tog en snabb revansch då man besegrade Primeira-laget Rio Ave i cupen. Moreirense är annars ett dugligt bortalag med fyra vinster och fyra förluster på åtta matcher i år. Man har också värvat smart i januari då man fick in backen Diogo Figuerias, brasilianska mittfältarna Cesinha och Julio Ceasar samt anfallaren Cicero. Cesinha och Julio Ceasar har redan visat att de är riktigt bra tillskott i laget och sedan tidigare har man även två vassa anfallare i laget i Bruno Moreira och Wagner. Truppen inför matchen ikväll är intakt sånär som på backen Joao Vicente som är skadad.  Tränaren Jorge Casquilha har därför angenäma problem och har kallat hela 26 spelare till matchtruppen.

Hemmalaget Freamunde håller till i andra änden av tabellen och kämpar frenetiskt för att inte trilla under nedflyttningsstrecket. Hemmaformen är det inget fel på och man har ligans skyttekung i 36-årige Bock, som gjort 9 mål på 17 matcher i år. Man har heller inga skador eller avstängningar att tala om. Ändå tror Speldjävulen att man är numret för litet här och med den anfallsarsenal som Moreirense har blir det svårt för hemmalaget att stå emot. Detta blir dagens enda speltips från Speldjävulen då utbudet återigen ser ganska tunt ut.

Freamunde – Moreirense 2 @ 2.20 (Bet365). Högsta odds: 2.38 @ Betfred

Matchstart: 21.15

Resultat: 1-1 Förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen