Okategoriserade

Hull är dagens bästa spel!

Hull fick visserligen bara 0-0 hemma mot Doncaster i sin senaste ligamatch, men det berodde mest på att David Button i Doncaster-målet gjorde sitt livs match. Hull radade upp chanser men lyckades helt enkelt inte få hål på storspelande Button. I dag tar man emot ännu ett bottenlag på KC Stadium och Speldjävulen tror inte man missar ännu en ”säker” trepoängare. Laget har inga nya skador eller avstängningar utan det ser precis lika bra ut som tidigare.
Tuffare är det för Bristol City där tränaren Derek McInnes har en tunn trupp att jobba med sedan både James Wilson och Yannick Bolasie är avstängda och Lewis Nyatanga, Louis Carey och Neil Kilkenny är skadade. Dessutom har man,  som vi tidigare skrivit, sålt stjärnanfallaren Nicky Maynard till West Ham. Det här ska Hull bara gå ut och vinna och det blir en riktigt rejäl slant på raka ettan till ett klart godkänt odds.

Hull – Bristol City 1 @ 1.73 (Bet365). Högsta odds: 1.80 @ Ladbrokes

Matchstart: 16.00

Resultat: 3-0 VINST!!

Pinnacle Sports Soccer betting

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen