Okategoriserade

Reading och Blackpool i stark dubbel

Reading är upp och nosar på playoffplatserna till Premier League och gjorde kloka värvningar i januari när man bland annat plockade in Jason Roberts från Blackburn. Till dagens match mot jumbon Coventry ser man även ut att kunna ha assistkungen Jimmy Kebe och mittfältskollegan Michele Leigertwood tillbaka från skador.
För Coventry ser det tyngre ut  då man saknar inte mindre än sex ordinarie spelare, Herman Hreidarsson, Chris Hussey, Nathan Cameron, Curys Christie, Conor Thomas samt Cody McDonald är alla borta. Då hjälper det inte att lånet från Manchester United, Oliver Norwood, kan göra sin första match från start här. Reading vinner!

Blackpool har fantastiskt fin form och 3-1 segern borta mot Cardiff senast imponerade verkligen. Man har inga nya skador eller avstängningar utan tränaren Ian Holloway har angenäma problem när han ska välja startelva. Det ser med andra ord riktigt bra ut.
Portsmouth har inte bara ekonomiska problem, man har också stora problem med skador i truppen. Tal Ben Haim, David Norris och Luke Varney är definitivt borta medan Benjani, Dave Kitson och Adam Webster är frågetecken. Speldjävulen tror inte Portsmouths försvar kan stå emot Blackpools vassa anfallare Matt Phillips och Lomana Lua Lua. Blackpool tar tre poäng!

Reading – Coventry 1 @ 1.53
Matchstart: 16.00
Resultat: 2-0 Rätt!

Blackpool – Portsmouth 1 @ 1.67
Matchstart: 18.30
Resultat: 1-1 Fel…

Dubbelodds: 2.56 @ Bet365 Förlust…

Pinnacle Sports Soccer betting

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen