Dagens bästa spel

Lunchspel i Liga de Honra

Det är toppen mot botten i söndagens tidiga match i Liga de Honra, portugisiska division 2. Portimonense är hopplös jumbo i tabellen med 12 poäng på 17 matcher och får i kväll besök av serieledande Estoril, ligans formstarkaste lag. Hemmalaget har fem raka förluster i ligan och en skadelista lång som ett ont år. Till dagens match är inte mindre än åtta spelare borta av olika anledningar. Målvakterna Ivo och Goda är skadade liksom backarna Hammes och Cappi samt mittfältaren Organista och anfallaren Rafa. Nyförvärvet Lucas Vinicius hinner inte bli spelklar i tid och en annan anfallare, Dodo, är avstängd av klubben på grund av disciplinära skäl. Det är ser med andra or  inte speciellt muntert ut i hemmalaget.
Estoril är ligans formlag och även ligans bästa bortalag med fem segrar, två oavgjorda och två förluster på nio spelade matcher. Backen Bruno Nascimento är enda man på skadelistan och man får här tillbaka sin målfarlige mittback, Steven Vitoria  (5 mål i år), från avstängning. På topp bildar Lica och brassen Adilson ligans kanske giftigaste anfallspar.
Speldjävulen tycker Estoril ska ses med mycket bra chans och när oddset är en bit över 2 gånger pengarna måste man bara kliva in!

Portimonense – Estoril 2 @ 2.30 (Bet365). Högsta odds: 2.41 @ Pinnacle

OBS! Matchstart: 12.15

Resultat: 0-2 VINST!!

Pinnacle Sports Soccer betting

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen