Dagens bästa spel

Överspel i League 2 i England

Gillingham tar ikväll emot Southend på hemmaplan i en tidigare uppskjuten match i Englands League 2. Båda lagen har dålig form men för Gillingham har inte målskyttet varit några problem på slutet, det är bara det att man har förtvivlat svårt att hålla tätt bakåt. De två senaste matcherna har slutat med 3-4 förluster och saken blir inte bättre av att förstemålvakten Ross Flitney nu är skadad – han ersätts av orutinerade 20-årige argentinaren Paul Gazzaniga. Förutom Flitney är även högerbacken Charlie Lee borta. Nyförvärven Jo Kuffour (8 mål på 14 matcher) och Gavin Tomlin (4 mål på 3 matcher)  är däremot glödheta och tillsammans med Danny Kedwell bildar de en mycket vass offensiv trio. Försvaret har det varit sämre ställt med på slutet och det är väl ingen dum gissning att man släpper in ett eller ett par mål även ikväll.
Southends tränare Paul Sturrock var ursinnig efter lagets förlust mot Rotherham senast och har lovat att stuva om rejält i laget inför dagens match. Det kan leda till oreda, framförallt i försvaret, vilket gör överspelet än mer lockande. Backen Ryan Leonard är definitivt borta medan en annan back, Mark Phillips, är ett frågetecken och testas sent ikväll innan matchstart.
Lite statistik som talar för ett överspel är att 60.61% av Gillinghams 33 matcher i år har slutat i över 2.5 mål och 52.63% av Southends 38 matcher också har gjort det.

Speldjävulen tvekar inte speciellt länge över att slänga in en liten slant på överspelet. Det känns som detta blir dagens enda spel då utbudet ser tämligen skralt ut.

Gillingham – Southend över 2.5 mål @ 1.80 (Bet365). Högsta odds: 1.84 @ Pinnacle

Matchstart: 20.45

Resultat: 1-2 VINST!!

OBS! Alla spel kommer inte läggas upp här på bloggen utan livespel och även andra mindre spel kommer endast ut på Speldjävulens twitter. Så gå till https://twitter.com/#!/Speldjavulen och bli en följare du med!

Pinnacle Sports Soccer betting

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen