Okategoriserade

Leeds bortaslår ett skadedrabbat Coventry

Coventry hade redan innan mötet med Reading i lördags en diger skadelista, den förlängdes i helgen då backen Richard Wood tvingades utgå redan efter sex minuter. Samma öde drabbade kaptenen Sammy Clingan som dock fick vara på planen en dryg timme innan det var hans tur att linka av, båda missar dagens match mot Leeds. Sedan tidigare saknas backarna Nathan Cameron och Chris Hussey samt mittfältaren Conor Thomas och anfallaren Cody McDonald. Det är även tveksamt om isländske backen Herman Hreidarsson kan spela med sin skadade axel eller om det krävs operation. Det ser alltså inte speciellt ljust ut för Championships jumbolag.
Leeds har sparkat tränaren Simon Grayson och ersatt honom med assistenten Neil Redfearn. Det har givit en seger och en förlust på två matcher, senast hade man lite otur då man åkte på en snöplig  hemmaförlust mot ett kraftigt förbättrat Brighton. Man är säkert väldigt revanschsugna efter det och det saknas definitivt inte offensiv kraft i laget. På mittfältet huserar de båda duktiga lånespelarna Fabian Delph (Aston Villa) och Andros Townsend (Tottenham) tillsammans med målfarlige  Robert Snodgrass och på topp har man det giftiga anfallsparet Luciano Becchio och Ross McCormack. Speldjävulen blir mer och mer övertygad om att tvåan i den här matchen är ett riktigt bra spel och går in med medelinsats, minst.

Coventry – Leeds 2 @ 2.25 (Bet365). Högsta odds: 2.40 @ Interwetten

Matchstart: 20.45

Resultat: 2-1 Förlust…

För ytterligare speltips ikväll – häng med Speldjävulen på Twitter: https://twitter.com/#!/Speldjavulen.

2 Kommentarer

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen