Dagens bästa spel

Galatasaray besegrar ett ojämt Mersin

Det har gått tungt med spelen några dagar nu då känslan inte har infunnit sig. Det gör den inte heller i dag så ska ni överhuvudtaget spela så gör det med små insatser. Jag fokuserar nu istället på Stryktipset till imorgon men har ett litet litet spel att komma med ändå.

Mersin har efter en mycket tung period spelat upp sig något. Det har dock varit rejält ojämna insatser på slutet och man har blandat en bortaseger mot Besiktas med en 1-5 förlust hemma mot Sivasspor. Senast var man på bettet igen och slog Genclerbirligi borta, det verkar nästan som laget fungerar bättre på bortaplan än hemma faktiskt. Man har ett par tunga skador i kväll då varken backen Erhan Güven, mittfältaren Tonia Tisdell eller anfallaren Erdal Kilicaslan kan medverka. Giftige brasilianske anfallaren Nobre är dock med och han är nog största hotet mot en bortaseger.
Galatasaray har ryckt åt sig en sexspoängsledning som man med allra största säkerhet inte vill slarva bort. Man saknar i och för sig viktiga pjäser som  Filipe Melo, Albert Riera och Milan Baros, men får tillbaka Emmanuel Eboue och backen Hakan Balta. Nyförvärvet från Antalyaspor, Necati Ates, gjorde mål direkt i debuten och såg ut att ”klicka” direkt med Johan Elmander på topp. Speldjävulen tror att bortalaget trots sina avstängningar vinner detta. Insatserna hålls dock som sagt nere rejält.

Mersin – Galatasaray 2 @ 1.70 (Bet365). Högsta odds: 1.79 @ 12bet

Matchstart: 19.00

Resultat: 1-3 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen