Dagens bästa spel

Estoril är dagens bästa spel!

Estoril gjorde inte Speldjävulen besviken senast när man tog en enkel bortaseger mot Portimonense. Laget har nu ryckt åt sig en sjupoängsledning i Liga de Honra och har på 18 matcher endast släppt in ynka 9 mål. På hemmaplan har det bara blivit ett insläppt och och man är ännu obesgrade där efter åtta omgångar. Kvällens motståndare Freamunde har det tungt och har endast lyckats skrapa ihop 19 poäng på 18 omgångar, 15 av dessa har kommit på hemmaplan och bara fyra när man varit på resande fot. Ikväll får man dessutom klara sig utan backen Paulo Monteiro, mittfältaren Nana Kouama och anfallaren Joao Rodrigues. Estoril får förvisso undvara backen Goncalo men annars är det en helt intakt trupp som kommer till spel. Anfallaren Lica är glödhet och det skulle inte förvåna om han avgör den här tillställningen på ett tidigt stadium.
Speldjävulen tycker det här känns som en bombetta och förstår inte riktigt varför oddset har höjts något de senaste timmarna. Det blir en bra slant på raka ettan!

Estoril – Freamunde 1 @ 1.70 (Bet365). Högsta odds: Bet365

Matchstart: 17.00

Resultat: 3-0 VINST!!!
1-o Lica
2-0 Lica
3-0 Simoes 

OBS! Alla spel kommer inte läggas upp här på bloggen utan livespel och även andra mindre spel kommer endast ut på Speldjävulens twitter. Så gå till https://twitter.com/#!/Speldjavulen och bli en följare du med!

Pinnacle Sports Soccer betting

3 Kommentarer

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen