Dagens Oddsdubbel

Leeds och Southampton i stark dubbel

Leeds var en besvikelse senast då man åkte på en förlust borta mot Coventry. Tillfällige tränaren Neil Redfearn tyckte vissa spelare agerade ”oprofessionellt” och det är troligt att det blir en eller ett par ändringar i laget. En som definitivt inte kommer att medverka är lånet Fabian Delph som skadade sig senast och nu är tillbaka i Aston Villa för behandling, Michael Brown ersätter troligtvis. Delph är dock den enda skadan i truppen, annars har Redfearn alla andra spelare till sitt förfogande.
Doncaster går inget vidare för tillfället och de nyförvärv som kom in i januari har ännu inte givit klubben det lyft som man hoppades. Man är nu sist i tabellen och med ett bortafacit som resulterat i sju poäng på 15 matcher, ser det inte speciellt lovande ut.  Leeds har nu gjort klart med Neil Warnock som ny manager och vinner detta av bara farten.

Southampton har sett bättre ut på slutet och poängen man tog borta mot West Ham senast var välförtjänt. Förre AIK backen Jos Hooiveld var tillbaka i laget från skada då och var den som fixade poängen till slut. Hemmalaget har en bred och stark trupp med en uppsjö av starka offensiva spelare. Det enda orosmolnet till dagens match är om mittfältaren Frazer Richardson kan medverka, tränaren Neil Adkins har dock ersättare så det räcker och blir över så något jätteproblem är det inte. Nyförvärvet Billy Sharp och skyttekungen Rickie Lambert börjar hitta varandra bättre och bättre på topp så det vore ingen större skräll om en, eller till och med båda, finns med i målprotokollet i eftermiddag. Derby har gått överraskande bra i år även om formen har vacklat något på slutet. Efter fem raka segrar runt jul och nyår har det nu bara blivit två poäng på de fem senaste matcherna. Det känns lite som luften håller på att gå ur laget och Speldjävulen tror starkt på rakaettan i dag. 

Leeds – Doncaster 1 @ 1.62
Matchstart: 16.00
Resultat: 3-2 Rätt!

Southampton – Derby 1 @ 1.50
Matchstart: 16.00
Resultat: 4-0 Rätt!

Dubbelodds: 2.43 @ Bet365 VINST!!

Pinnacle Sports Soccer betting

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen