Dagens bästa spel

Belenenses är dagens bästa spel!

Belenenses har varit kraftigt förbättrade på slutet och har tagit två segrar på sina tre senaste matcher. Överhuvudtaget är man ett dugligt hemmalag med endast en förlust på nio spelade matcher. Ikväll får man jumbon Portimonense på besök, ett lag som endast mäktat med fyra poäng på bortaplan på hela säsongen. Man har dessutom fortsatt problem med både skador och avstängningar, till dagens match får man undvara målvakten Ivo, backen Tininho mittfältarna Organista, Willen och Semedo samt anfallarna Traoré och Rafa. Sju spelare borta alltså varav fem är helt ordinarie, sedan har man också fem raka förluster.
I hemmalaget Belenenses ser det betydligt bättre ut vad gäller form och skador. Man har visserligen förstemålvakten Julio Coelho avstängd efter sitt röda kort senast men ersättaren Paulo Cesar är inte dålig han heller. Man har även hunnit med att byta tränare i veckan och sådant brukar kunna ge ytterligare ett lyft. Speldjävulen litar på att formen i Liga de Honra håller i sig och går in med medelhög insats.

Belenenses – Portimonense 1  @ 1.73 (Bet365). Högsta odds: 1.76 @ Pinnacle

Matchstart: 16.00

Resultat: 1-1 Förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen