Dagens bästa spel

Formstarkt Nantes avfärdar Metz

Nantes är kraftigt på gång i Ligue 2 efter en knackig inledning på säsongen. Laget har nu vunnit fyra av sina fem senaste och hemma på La Beaujoire-Lous Fonteneau stadion har man tre raka segrar. Senaste besegrade man Chateauroux med 3-0 efter imponerande spel. Det börjar nu märkas att det finns kvalitet i laget med spelare som Pancrate, Riou och Veignau – alla med stor erfarenhet från Ligue 1. Laget har klättrat ändå upp på en femteplats i tabellen och har nu börjat få vittring på tättrion Bastia, Reims och Clermont.
Metz å sin sida har gått kraftig kräftgång på slutet och har endast lyckats plocka en enda poäng på de fyra senaste ligamatcherna, dessutom har man även hunnit med att åka ut i cupen mellan det. Man saknar tre viktiga spelare till kvällens match då backduon Tamboura och Abdoulaye samt mittfältaren Traoré inte kan medverka. Det här lutar åt en säker hemmavinst och oddset på runt 1.90 är därför riktigt bra!

Nantes – Metz 1 @ 1.91 (Bet365). Högsta odds: 1.95 @ Betsafe

Matchstart: 20.30

Resultat: 0-0 Förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen