Dagens bästa spel

Northampton slår ett skadedrabbat Macclesfield

Northampton har inte gått bra i League 2 i år och ligger näst sist i tabellen. Man gjorde dock rejält med förstärkningar under januari, framförallt mot slutet, då man bland annat lyckades värva backarna Clarke Carlisle från Burnley och Blair Adams från Sunderland samt portugisiske mittfältstalangen Toni Silva från Liverpool. Med dessa nya spelare i laget lyckades man direkt ta en trepoängare hemma mot AFC Wimbledon senast. Man fick målvakten Chris Weale skadad i den matchen men klubben agerade snabbt och plockade in rutinerade Matt Duke på lån från Bradford. Duke, som gjorde en säsong i Premier League så sent som 2010 för Hull, känns som en klar förstärkning mellan stolparna.
Macclesfield har riktigt stora problem för dagen och har i och med förlusten i lördags sju raka nollpoängare i bagaget – nytt klubbrekord. Skadelistan är fortsatt riktigt lång och Ross Draper, Dwayne Mattis, Paul Morgan, Lewis Chalmers, Sam Wedgbury är definitivt borta medan det är mycket tveksamt om Ben Tomlinson, George Donnelly, Nat Brown och Elliot Hewitt kan medverka. Det två sistnämnda är två riktiga nyckelspelare som skadade sig på träningen i går och endast ses med 10-20% chans att kunna medverkar ikväll. Speldjävulen tror att ett pånyttfött och kraftigt förstärkt Northampton fixar det här.

Northampton – Macclesfield 1 @ 1.91 (Bet365). Högsta odds: 2.00 @ Interwetten

Matchstart: 20.30

Resultat: 3-2 VINST!!Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen