Dagens bästa spel

Målrik historia i Dresden

Kvällens första speltips kommer från 2. Bundesliga där Dynamo Dresden tar emot Duisburg hemma på Glücksgas Stadion. Det här är ett möte mellan två målglada lag med darriga försvar, så det mesta talar för att det ska kunna bli en målrik historia. 75% av Dresdens matcher har slutat med över 2.5 mål liksom 65.52% av Duisburgs. Ikväll saknar dessutom Dresden både förstemålvakten Wolgang Hesl och andremålvakten Dennis Eilhoff, så man tvingas istället slänga in obeprövade Benjamin Kirsten mellan stolparna. Det bådar för mer osäkerhet än vanligt i de bakre leden. Nu ska det förvisso också sägas att hemmalaget saknar sin bäste målskytt Mikaël Poté, som är avstängd, men man har fortfarande hete Zlatko Dedic i startelvan.
Bortalaget Duisburg saknar backen Markus Bollman och mittfältaren Goran Sukalo, men är för övrigt intakt. Speldjävulen tror det är mål i den här matchen och lirar överspelet (2.5 mål) men en liten slant.

Dynamo Dresden – MSV Duisburt över 2.5 mål @ 1.80 (Bet365). Högsta odds: 1.86 @ 5Dimes

Matchstart: 18.00

Resultat: 2-0 Förlust…

OBS! Fler speltips och rekar kommer under kvällen att läggas ut på Speldjävulens Twitter

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen