Dagens bästa spel

Burnley är dagens bästa spel

Burnley har två förluster på sina tre senaste matcher, men det har varit på bortaplan mot väldigt starkt motstånd (Reading och Southampton) så det ska man inte lägga alltför stor vikt på. Hemma på Turf Moor har man vunnit tre av sina fyra senaste och man är fortfarande med i racet om en playoffplats till Premier League. Mittfältaren Junior Stanislas är ensam i rehabrummet vilket betyder att Martin Paterson och Danny Ings nu är redo för spel igen.
Milwall har dunkel form för tillfället och har endast tagit två poäng på sina fem senaste matcher i ligaspelet. Det gör att man nu är farligt nära nedflyttningsstrecket. Man kan få klara sig utan backen Jack Smith som nickade ihop med backkollegan Allan Dunne på en träning i veckan, Dunne klarade sig med ett par stygn i skallen och bör vara spelklar medan Smiths situation är värre. Det är även ett litet frågetecken kring mittfältaren Liam Trotter.
Speldjävulen tror ganska hårt på att Burnley tar chansen att hänga på topplagen här.

Burnley – Milwall 1 @ 1.91 (Bet365). Högsta odds: 2.00 @ Ladbrokes

Matchstart: 16.00

Resultat: 1-3 Förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen