Okategoriserade

Reims tar häng på Bastia i toppen av Ligue 2

Ett mycket magert utbud gör att vi håller ner insatserna även i dag. Efter mycket letande föll valet slutligen på Reims i hemmamatchen mot Sedan i franska Ligue 2. Reims är ligans hemmastarkaste lag med nio vinster och en oavgjord på tio matcher så här långt, inte nog med det är man även ligans formstarkaste lag. Man gör ett par ändringar till den trupp som åkte på en snöplig övertidsmålsförlust mot Bastia senast då anfallaren Floyd Ayité och mittfältaren Lucas Deaux missar matchen. In i laget kommer istället Alexi Peuget och Cedric Collet. På topp huserar duktige Cedric Fauré och strax bakom honom Kamel Ghilas (f.d. Hull) – de bildar en giftig duo som tillsammans gjort 17 av lagets 32 mål så här långt.
Sedan har gått lite kräftgång på slutet och har tre förluster på sina fem senaste matcher. I fredags fick man stryk hemma mot Troyes och till den här matchen får man klarar sig utan viktige backen Kassim Abdallah, annars ser truppen ut att vara intakt.
Det förväntas bli uppemot 17 000 åskådare på det här derbyt på en arena som vanligtvis har ett snitt på runt 10 000. Reims får tipset på grund av hemmafavör och form, insatserna blir dock som sagt låga.

Reims – Sedan 1 @ 2.10 (Bet365). Högsta odds: 2.20 @ Betsafe

Matchstart: 20.30

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen