Okategoriserade

Sista minuten spel på Epanomi

Satt precis och kollade över spelutbudet till kvällen och sprang då på Epanomi i grekiska andradivisionen – Football League. Laget har haft skador och avstängningar de senaste omgångarna samtidigt som man mött väldigt tufft motstånd, därför ser formraden inte så imponerande ut. Nu får man dock tillbaka sina två bästa målskyttar Gesios och Dinopapas samt mittfältaren Georgiadis och backen Papazoudis. Man är mycket kapabla på hemmaplan där man endast tappat fyra poäng på hela säsongen.
Dagens motståndare Kallithea har förvisso två raka segrar men får nu klara sig utan sin skyttekung Maroukakis. Segrarna kom dessutom på hemma och på bortaplan är man betydligt beskedligare. Epanomi ska ses med mycket bra chans!

Epanomi – Kallithea 1 @ 1.67 (Bet365). Högsta odds: 1.80 @ Sportingbet

Matchstart: 14.00

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen