Dagens bästa spel

Spel i skotska div. 2

Spelet satt igår efter mycket om och men och det var riktigt skönt! Hoppas att det var vändningen. Ikväll har vi ett antal träningslandskamper, däribland Kroatien – Sverige givetvis, men det är inget jag rör då de ofta är väldigt oberäkneliga tillställningar med många byten och bristande motivation. Kan dock bli ett eller annat livespel på Twitter senare.

Dagens bästa speltips hittar vi istället i skotska division 2 där Arbroath ser ut att ha en lämplig uppgift mot mittenlaget Airdrie. Arbroath ligger tvåa i tabellen, endast två poäng efter ledande Cowdenbeath, och en vinst här kan tillfälligt ta laget upp i serieledning. Man har två raka segrar och senast avfärdade man enkelt ligafyran Stenhousemuir med 3-1 på bortaplan. Lagets bäste målskytt Steven Doris är glödhet (4 mål på 2 matcher) och man har nu även fått tillbaka f.d. Dundee United-anfallaren Jordan Elfversenon från en lång skadefrånvaro.
Hos gästerna Airdire ser det värre ut och man har åkt på två tunga förluster på slutet (Stenhousmuir och East Fife). Saken blev inte bättre av att både målvaktslånet från Glasgow Rangers, Grant Adams, samt mittfältaren Sean Lynch blev utvisade sist och missar matchen. Nu tvingas man istället slänga in oprövade 19-årige Andrew Duncan mellan stolparna, han spelade sina första minuter för säsongen senast efter Adams röda kort.  Även en annan mittfältare, Jamie Stevenson, missar matchen med ryggproblem.

Det känns som det ska mycket till för att Arbroath inte ska vinna den här matchen. Speldjävulen hoppas att formen nu är i antågande och går in med medelinsats.

Arbroath – Airdrie 1 @ 1.62 (Bet365). Högsta odds: 1.67 @ StanJames

Matchstart: 20.45

Resultat: 2-2 Förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen