Dagens bästa spel

Djurgården står för motivation OCH klass

När fotbollsutbudet är så illa som det är i dag blir det återigen en tur över till Elitseriehockeyn och matchen Timrå – Djurgården. Djurgården kämpar febrilt för att undvika kvalserien och har på slutet radat upp tre raka segrar. Ikväll är det match mot avsågade jumbon Timrå, och då Linköping under strecket endast är en poäng efter DIF, är en seger för bortalaget ikväll närmast ett måste. Timrå har två storförlsuster på bortais i bagaget (AIK och Luleå) och har även en hel del problem med skador inför kvällens match – Johan Andersson, Fredrik Bremberg, Andreas Molinder och Antti Halonen är alla borta medan det är frågetecken kring Alexander Larsson, Yared Hagos och Per Hallin, som samtliga klev av i matchen mot Luleå senast.
I Djurgården är det positivare tongångar efter tre raka segrar och man har nu kravlat sig över det förargliga strecket ner till kvalserien. Man har haft väldigt lätt för Timrå i vinter och har tagit tre raka segrar utan att man behövt förta sig allt för mycket. Fredrik Claesson och Christian Eklund missar dagens match för DIF, men annars är det en komplett trupp som åker till Timrå.

Man brukar ju säga att motivation slår klass, och då det här verkar som både motivation och klass är på bortalagets sida borde man således kunna ro hem det här ganska enkelt.

Timrå – Djurgården 2 @ 1.64 (Bet365). Högsta odds: 1.75 @ Interwetten

Matchstart: 19.00

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen