Dagens bästa spel

Almere City tar 3 poäng ikväll

Som vanligt på fredagen så får vi en blandning av holländska, franska och tyska andradivisionerna och dessa kan vara nog så svåra att tippa. Det är väl egentligen inget spel som sticker ut direkt utan det blev att leta bland skadelistor och formsvackor för att hitta dagens bästa speltips. Till slut fastnades Speldjävulen för Almere City i holländska Eerste Divise, som själva förvisso har dålig form, men ikväll ändå möter överkomligt motstånd i Telstar.
Almere har förlorat två raka ligamatcher och näst senast mot Fortuna Sittard såg det riktigt bedrövligt ut. Man höjde sig dock i matchen mot Dordrecht där det tillslut ändå blev stryk med 1-2. Nu är det betydligt enklare emot när bedrövliga Telstar kommer på besök, man får förvisso klara sig utan backen Gino Felixdaal men annars är truppen intakt.
Bortalaget Telstar har fyra raka förluster och senast blev det stryk med 1-3 hemma mot jumbon AGOVV. Inte nog med det har man tre riktigt viktiga spelare borta ikväll, det handlar om backen Jerold Promes samt mittfältarna Kevin Brands (8 mål i år) och Sjaak Lettinga. Tack vare detta tror Speldjävulen att det kan bli kan bli en stabil hemmaseger här. Det blir dock endast en liten slant på spelet då varken Almeres eller Speldjävulens form är den bästa.

Almere City – Telstar 1 @ 1.75 (Bet365). Högsta odds: 1.85 @ 5Dimes

Matchstart: 20.00

Resultat: 2-1 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen