Dagens bästa spel

Udinese tar ny hemmaseger

Udinese tycks ha hittat tillbaka till formen och bortasegern mot Bologna (3-1) senast imponerade. Det är ingen slump att formen återkom samtidigt som anfallsstjärnan Antonio Di Natale var tillbaka efter skada. Han är en mycket skicklig fotbollsspelare och betyder väldigt mycket för Udinese. Hemma på Stadio Communale Friuli är man ruskigt starka, bästa hemmalaget i hela Serie A faktiskt.
Atalanta har gått bättre på slutet och är obesegrade i fyra raka matcher. Motståndet har dock varit mestadels svagt, även om segern hemma mot Roma senast imponerade. Nu får man klara sig utan backarna Lucchini, Capelli och Peluso samt mittfältaren Moralez. Riktigt tunga avbräck som gör att Speldjävulen utropar Udinese till dagens bästa spel!

Udinese – Atalanta 1 @ 1.67 (Bet365). Högsta odds: 1.73 @ Betsson

Matchstart: 15.00

Resultat: 0-0 Förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen