Dagens bästa spel

Målglatt i Sivasspor – Galatasaray

Om lördagen var bra så var söndagen desto sämre. Det mesta gick emot och det är väl egentligen bara att bryta ihop och ta nya tag. Vi har en ganska svag måndag framför oss spelutbudsmässigt, så det blir troligtvis bara ett speltips i dag.

Detta speltips kommer från turkiska Süper Lig där sjundeplacerade Sivasspor  har hemmamatch mot serieledande Galatasaray. Sivasspor har lite vacklande form på slutet och har varit inblandade i några rejäla målfester, senast blev det 3-3 borta mot Genclerbirligi. Matchen innan dess blev det en 2-4 förlust mot Fenerbache och ett par veckor tidigare seger med 5-1 borta mot Mersin. Det är alltså ett målglatt lag framåt och ett ganska bedrövligt lag bakåt vi har att göra med. Än värre kan det bli den här gången då backarna Ziya Erdal och Murat Akca blev utvisade mot Genclerbirligi och är avstängda här.
Bortalaget Galatasaray går som tåget och har radat upp fyra raka segrar i ligaspelet. Johan Elmander är i högform och avgjorde toppmötet mot Besiktas med två mål senast, det andra kom i sista minuten och var matchavgörande. Anfallskollegan Milan Baros hoppade in från bänken då efter ett kortare skadeuppehåll och lär få börja på bänken igen då hans ersättare Necati Ates gjort det riktigt bra.

Det känns verkligen som det är mål i den här matchen och i första hand är det överspelet (2.5 mål) som gäller. Den modige spelar även en slant på raka tvåan då Galatasaray ser riktigt starka ut för dagen.

Sivasspor – Galatasaray över 2.5 mål @ 1.80 (Bet365). Högsta odds: Bet365

Matchstart: 19.00

Resultat: 0-4 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen