Dagens bästa spel

Leicester fortsätter jakten

Överspelet och raka tvåan i Sivasspor – Galatasaray gick ju vägen igår, riktigt skönt och hoppas att ni ryggade!

Ikväll tycker Speldjävulen att det finns riktigt mycket intressant att sätta tänderna i, bland annat Champions League, fulla omgångar i England (inte Premier League dock) samt småintressanta spel i franska Ligue 2.

Det var en svår uppgift att välja vilket som skulle utnämnas till dagens bästa spel, men tillslut blev det ändå Leicester som får hålla fanan högt i bortamatchen mot Bristol City. Leicester har vaknat till i elfte timmen och är nu på jakt efter en playoffplats till Premier League. Man har två raka segrar i ligan samt en meriterande bortaseger mot Norwich i FA cupen i ryggen inför kvällens match. Man får nu klara sig utan ytterbacken Paul Konchesky som fick rött kort mot Coventry sist, men anfallaren David Nugent som linkade av skadad då, räknar med att starta. Nugent och anfallskollegan Jermaine Beckford har börjat hitta varandra på allvar på slutet och hade ett mål en assist och vardera senast.
Bristol City däremot har det väldigt tungt för tillfället. Man förlorar matcher på löpande band (en poäng på de sju senaste matcherna) och har en skadelista lång som ett ont år. Senaste i raden av spelare är yttern Albert Adomah som fick en smäll och utgick senast. Han kommer inte kunna medverka ikväll, det kommer inte heller mittfältskollegorna Marvin Elliott eller Carl Skuse att kunna göra. Backen James Wilson och anfallaren David Clarkson missar även de matchen. Ett positivt tecken är att man får tillbaka backen Stephen McManus från skada.

Speldjävulen tror att Leicester fortsätter klättringen mot playoffplatserna och tar sin tredje raka seger här. Med odds upp mot 2 gånger pengarna får detta bli dagens bästa spel.

Bristol City – Leicester 2 @ 1.91 (Bet365). Högsta odds: 2.00 @ Interwetten

Matchstart: 20.45

Resultat: 3-2 Förlust…

OBS! Alla spel kommer inte läggas upp här på bloggen utan livespel och även andra mindre spel kommer endast ut på Speldjävulens twitter. Så gå till Speldjävulens Twitter och bli en följare du med!

Pinnacle Sports Soccer betting

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen